Nieuwsbrief

Categorieën

Fabrikanten

PostNL
Steam Park View full size

Steam Park

Bouw je eigen pretpark in het leuke bordspel Steam Park en maak jouw park het grootste en meest winstgevende park ter wereld. Om het spel te winnen dien je dus niet alleen het beste te zijn, maar ook het snelste!

RELEASE VERWACHT MAART 2014

Meer details

LOK011

€ 35,95

Aanbieding Aanbieding!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 3 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,45.


30 andere producten in dezelfde categorie:

Vorige
Volgende
BESCHRIJVING

Bouw je eigen pretpark in het leuke bordspel Steam Park en maak jouw park het grootste en meest winstgevende park ter wereld. Door de bouw van drie-dimensionale ritten probeer je zoveel mogelijk bezoekers te trekken, maar pas op: enkel het bouwen van attracties is niet genoeg. Je dient ook medewerkers te werven, investeren in reclame en het park schoon te houden. 

Welke beslissingen je ook neemt, zorg wel dat ze snel genomen worden want des te minder tijd je nodig hebt voor de planning, des te meer tijd heb je om het park onder controle te houden. Om het spel te winnen dien je dus niet alleen het beste te zijn, maar ook het snelste!

  • Language English

PayPal