Nieuwsbrief

Categorieën

Fabrikanten

PostNL
Flash Point Fire Rescue View full size

Flash Point Fire Rescue

Flash Point: Fire Rescue is een coöperatief bordspel waarbij spelers een team vormen en proberen samen een gezin uit de vlammen van een brandend huis redden. Lukt het jouw team om alle slachtoffers te redden of wordt de brand onbeheersbaar en stort het huis in?

Meer details

IBCFPF1

€ 38,50

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 3 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,45.


30 andere producten in dezelfde categorie:

Vorige
Volgende
BESCHRIJVING

Flash Point: Fire Rescue is een coöperatief bordspel waarbij spelers een team vormen en proberen samen een gezin uit de vlammen van een brandend huis redden. In je beurt kun je de brand blussen, op zoek gaan naar slachtoffers of gevonden slachtoffers uit het huis verplaatsen. Daarna breidt de brand zich uit. Hierbij kunnen andere ruimtes zich vullen met rook waardoor gevaarlijke 'flashovers' kunnen ontstaan, maar er kunnen ook explosies ontstaan die de brand verspreiden en de muren beschadigen. 

Lukt het jouw team om alle slachtoffers te redden of wordt de brand onbeheersbaar en stort het huis in?

Het spel Flash Point kan op verschillende moeilijkheidsniveaus gespeeld worden: er is een eenvoudige familievariant en een versie voor de geavanceerde spelers. In de expertversie heb je meer actiemogelijkheden, maar dreigen er ook meer gevaren!

VERWACHT MAART 2014

  • Language English

PayPal