Nieuwsbrief

Categorieën

Fabrikanten

PostNL
Risk 2210 AD - Bordspel-Boardgame View full size

Risk 2210 AD - Bordspel-Boardgame

Trek ten strijde in deze futuristische versie van het wereldberoemde spel Risk! Naast de aarde behoren nu ook de maan en de oceanen tot het slagveld!

Meer details

AH 86600

€ 34,95

Aanbieding Aanbieding!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 3 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,45.


9 andere producten in dezelfde categorie:

Vorige
Volgende
BESCHRIJVING

Eeuwen zijn voorbij gegaan en de wereld is anno 2210 weer in staat van oorlog. Op de aarde; onder de oceaan oppervlaktes en op de maan woedt oorlog. De mensen vechten niet zelf; maar laten mechanische soldaten tegen elkaar vechten. Als de rook optrekt komt er slechts één winnaar tevoorschijn. Het verschil met de originele Risk; is dat Risk 2210 AD spelers de mogelijkheid biedt het spel na vijf beurten te laten eindigen. Dat lijkt snel; maar dat is het allerminst. Door de toevoeging van energie als belangrijke component; aanvoerders; MOD's; actiekaarten en een achtzijdige dobbelsteen staat Risk 2210 AD nog steeds garant voor een avond vol spelplezier. Spelers komen minder vaak aan de beurt; maar daar staat tegenover dat er in iederen beurt veel meer actie plaatsvindt. Het tot in de eeuwigheid legers verzamelen; ten aanval trekken en de legers weer kwijtraken gaat in Risk 2210 AD dan ook niet werken. Je zult tactische beslissingen moeten nemen en zo snel mogelijk gebieden gaan veroveren! Wees moedig als het nodig is maar blijf ook voorzichtig. Let op: met Risk 2210 AD is ook klassiek Risk te spelen! Uiteraard spelen de maan en de oceaangedeelte dan niet mee. Je hebt dan geen verschillende opdrachten; maar iedereen heeft hetzelfde doel: de hele wereld veroveren.

PayPal